Tweets

ХОПС @HOPS_mk Follow RT : Нов број на и изложба на тема: повратници, насловена „Бегалци во сопствената земја“. Ве очекуваме! :)… https://t.co/I36bFfp60o 3 days 12 hours ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow Во Киргистан бројот на ХИВ инфицирани луѓе се зголемува за 10% на годишно ниво https://t.co/Sug7TI6Uqp 3 days 12 hours ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow RT : Вјолце Мбиара: Знам каде доаѓам и колку ме чекаат https://t.co/zsrjQpjccK via И ДЕТЕ 3 days 12 hours ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow RT : Пристапот до информации влијае на пристапот до услуги и сексуалните и репродуктивни права https://t.co/53B2HOFmuF 3 days 12 hours ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow До 12 ч денеска имате шанса да аплицирате за консултант за изработка на водич за работа за млада популација и дроги. https://t.co/JE7Tbvw5xf 3 days 16 hours ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow [:MK]Формирани два нови ограноци на СТАР-СТАР[:] https://t.co/E98yQ6m2sB 4 days 12 hours ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow „Без промена" филм за програмите за намалување на штети во Србија по заминувањето на ГФ https://t.co/nnTCnPxtLm 4 days 14 hours ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow Call for CONSULTANCY for developing „Guidelines for CSOs on working with children and youth who use drugs in the.. https://t.co/P5YsFiF32X 5 days 1 hour ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow RT : Повикот завршува на 20 јули во 12 часот. - ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ за изработка на водич.. https://t.co/JE7Tbvw5xf 5 days 1 hour ago Reply Retweet Favorite
ХОПС @HOPS_mk Follow Повеќе луѓе кои живеат со ХИВ во Киев пристапуваат кон антиретровирусна терапија https://t.co/7evIqWbAPN 5 days 14 hours ago Reply Retweet Favorite